In de Zorg Certificatie

Nieuwsbrief

Meer over onze organisatie, haar visie en werkwijze, zie onze website: www.certificatieindezorg.nl

Onze missie is:

Het zichtbaar maken en verbeteren van de kwaliteit van maatschappelijke organisaties middels onderzoek en het verstrekken van oordelen en keurmerken.

In deze uitgave...

We zijn geboren! Na maanden lange voorbereidingen is certificatie in de zorg eindelijk een feit. Het is natuurlijk bijzonder spannend om het  ‘op te nemen’ tegen de grote gevestigde certificerende organisaties. Toch denken wij dat er ruimte is voor een kleine, eigenzinnige en betrokken certificerende instelling die weet wat er leeft in de zorgsector. Lees meer...

Systeemevaluatie

Certificatie in de Zorg investeert in onderzoek. Uit onze contacten met  zorgorganisaties blijkt dat veel organisaties moeite hebben met de systeemevaluatie (ook wel directiebeoordeling of management review genoemd). Tot en met eind oktober loopt ons onderzoek naar best practice. Wil je weten wat er uit komt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief Dit was een eenmalige mailing in het kader van onze oprichting. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de certificatiewereld? Schrijf dan nu in!

Wat weet u van waarderend auditen? Deze andere, positieve, manier van kijken creëert rust tijdens de audits en maakt dat je veel meer het gevoel hebt samen in gesprek te zijn in plaats van ‘ondervraagd te worden’. Hierbij is aandacht voor herkenning en erkenning van de succesfactoren waarmee de organisatie succesvol is en voor succesfactoren waar nog niet in voorzien is. Lees meer...

Indicatoren

Certificatie in de Zorg informeert. Wij kunnen ons voorstellen dat het prettig is om vooraf te weten hoe een certificerende instelling tegen bepaalde onderwerpen aan kijkt. Wij delen dit graag met u! Lees hier alvast meer over hoe wij kijken naar prestatie indicatoren, systeemevaluatie en interne audits.

Ontvangt u deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie.